MENU
Niedziela Wielkanocna
Wielkanocne śniadanie – bufet z dodatkowym wyborem specjalnych w tym dniu przysmaków świątecznych:
Wielkanocny żurek
Jajka faszerowane
Wędliny świąteczne i sery
Galantyny, tymbaliki, roladki szynkowe z chrzanem w galarecie
Pasztety
Sałatki i pasty
Chrzan z jajkami do wędlin
Świąteczne ciasta, kawa z ekspresu, soki, owoce
OBIAD
Zupa (do wyboru):
Żurek z jajkiem i kiełbasą
Świąteczny rosół z makaronem dla dzieci
DANIE GŁÓWNE:
Szynka wieprzowa wolno gotowana w sosie borowikowym z ziemniaczkami pieczonymi i zestawem surówek
Roladki z kurczaka z warzywami , puree i surówki wiosenne
DESER:
-Sernik w polewie czekoladowej
-Galaretka owocowa
Poniedziałek Wielkanocny
-Obfite śniadanie w formie bufetu
-bufet z ciastami kawa i herbata godz 13
-obiadokolacja w formie bufetu